Om kvällen.

De sjunger. "Vi ska bli stora, vi ska bli mäktiga, så tro på mig för jag vet att du är modigast "  De fattar varandras händer, ser in i varandras ögon och sjunger med i Lalehs  Goliat. Och det är så fint att jag blir tårögd. Älskade små ungar. Jag är då otroligt glad att jag har er.
 
 

30 juni.

Det är den 30 juni och idag går Jonas på semester. 30 juni men det känns mer som höst än sommar. Så otroligt tråkigt. Nu vill jag ha sol och värme, långa dagar vid sjön, fika på picknickfilten, grillkvällar och rosé i kvällssol. Att gå inne och frysa det gör vi så stor del av året ändå. 
 
Nu har jag och barnen haft våra två veckor på egen hand och nu ska Jonas vara hemma med oss i sex veckor. Längre än så vill jag inte tänka. Det ska bli så skönt att vara hemma tillsammans. Tyvärr blir det inte bara ledigt för det står en halvfärdig byggställning utanför huset som vi på nåt vis måste få ihop för vi behöver måla en gavel av huset. Och säkert byta en del brädor och vindskivor och annat jobbigt. Vindskivorna måste vi dock få tag i nån snickare som kan byta vilket inte är helt lätt i semestertid. Men lite små utflykter måste vi hinna med. Nån hotellnatt eller nån annan liten semestertripp bara vi kan enas om vad. Nu har vi iallafall köpt bil som vi ska hämta imorgon eller på måndag. Så nu har vi nåt att färdas i vilket ju underlättar betydligt. 
 
 
 

Hälsning från paradisbusken.

Nu har den snart blommat över för i år. Men den är så sjukt vacker när den blommar och en perfekt bakgrund när man fotar. Hoppas den står sig många år till vår vackra paradisbuske. 
 
 
RSS 2.0