Äntligen.

 
Äntligen det där första fikat mot husknuten. Efter jobb och tandläkarbesök med sonen, sjönk jag ner där mot husknuten en liten stund. Med en kopp the och en macka. Halleluja asså, att en simpel skinkmacka kan smaka så ljuvligt som den gör där i gränslandet mellan vinter och vår. 
 
Tror även mina ungar drabbades av vårruset idag, för de gick ut helt självmant i eftermiddag,vartenda en av dem och det ni, det tillhör verkligen inte till vanligheterna.
 
 
 
 
 
 
 

Dripp dropp.

 
 
Takdropp, smältvatten, och kvittrande fåglar. Blöta vinterkängor, fuktiga barnstrumpor och solstrålar som värmer vinterblek hud.
 
Sånt måste såklart firas tänkte jag och köpte med mig ett gäng gräddbollar hem efter jobbet. Gottgotteligottgott!
 
Det där med att få ordning på vikten, det tar vi en annan dag. Vår blir det ju bara en gång om året:)
 
 
 
 
Sambon och lilltjejen har haft ledig dag idag, och igår var han hemma och vabbade med mellanbarnen. Eftersom vi har varit en man kort på jobbet både idag och igår så har jag passat på att jobba lite extra. Känns helt okej att stanna lite längre när barnen ändå är hemma. Gäller ju att passa på efter allt som jag vabbat den sista månaden.
 
 

Sista helgen i Februari.

 
Nu för tiden längtar jag aldrig efter att tiden ska gå, för den går ju alldeles för fort ändå. Men det känns ändå rikrigt skönt att Februari nu går mot Mars.
 
Sista helgen i Februari tar vi det lugnt. Storbarnen får feber, sambon lagar sina supergoda biffar, jag lägger pussel efter pussel med lilltjejen, vi ser på mello, dricker vin, äter godis, äldsta dottern sminkar mig och fixar mitt hår, mellanbarnen har milkshake-bar, jag går på flertalet promenader, bestiger snöberget som ligger på vändplatsen utanför vårt hus, leker kurragömma i trädgården med lilltjejen, hittar sonens solglasögon fastfrusna i snön, fikar och fikar igen, bokar in en date med en av mina bästa vänner nästa helg, pratar med far i telefon, har PMS blir arg för inget, blir glad igen och blir nykär i min sambo, kommer på en ide' till en ny sommarkrönika. Bokar en klipptid på Hair Shape. Läser mama, läser bloggar, ser på gamla foton. Lyssnar på underbara diskussioner mellan barnen. Drömmer om våren. Tänker att jag har det bra.
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
RSS 2.0