28 oktober.

Idag var vi i Vislanda och firade kusin Alexander som fyllde år förra veckan . Kul att ses. God mat. Och eftersom brorsans familj aldrig var här när Linnea och Saga fyllde år så fick de också paket idag.
 
 
 
 

Helgen 19-21 oktober.

Oj så fort helgen gick. Inte så konstigt eftersom jag jobbade både fredag och söndag kväll. Men lite annat hann vi med. Vi var inne i Växjö och kollade på 3 av gymnasieskolorna i lördags när de höll öppet hus. Det kändes spännande och var nästan så att man önskade att det var man själv som skulle börja. Efteråt var vi en stund på Grand Samarkand och handlade lite och på kvällen var det säsongspremiär för "Så mycket bättre" på tv. 
 
 
 

18 och 19 oktober.

De fina oktoberdagarna fortsatte soliga och sköna och jag tänkte att när hösten leker sommar så är den rätt okej ändå. Igår kväll var det dags för mig att trampa till jobbet igen efter fem kvällar hemma och så även ikväll. Imorgon ska vi åka in och kolla på gymnasieskolorna i Växjö som har öppet hus för snart är det dags för Hampus att välja gymnasium. Sen imorgon kväll hoppas jag på en lugn kväll i soffan för på söndag kväll är det dags för jobb igen.
 
RSS 2.0