22 Mars 2015.


Våren verkar ha kommit av sig lite grann. Men den var här på besök under veckan som gick. Det har känts fantastiskt att kunna låta altandörren stå öppen igen och att kunna gå ut och sätta sig i gräset med en kopp kaffe. Och förra helgen hade vi grillpremiär. Hur gott? Underbart gott! Senaste dagarna har det dock varit isande vindar. Men solen den sken ikväll när jag och Saga gick på promenad och det var ljust som om det vore mitt på dagen fastän klockan var 18. Hur skönt? Alldeles fantastiskt skönt! 
 

Saga 7 månader.

 
Hon blir 7 månader idag vår älskade lilla Saga. Hon har gått från spädis till att bli en bebis. Och mer och mer börjar hon bli en egen individ med egen personlighet. För det mesta är hon nöjd och glad. Hon jollar och busar och bjuder mig gärna en stor blöt puss. Att busa med storasyskonen är det roligaste som finns. Puss på din sju-månaders dag fina lilla unge. Hoppas du vet hur älskad du är♥
 
 
 

Vårens första dag.

 
Vårens första dag! Halleluja och amen så jäkla skönt. En kaffe intill husknuten och ungar som kastar sina tjocka jackor och ropar att de vill grilla när kvällen kommer. Krokus som öppnar sig för solen och "hänga-tvätt-ute-premiär. Luckorus i magen. Och en känsla av att vilja hångla upp sin man igen och igen. Typ så.
 
 
 
RSS 2.0