29 november.

Årstiden när jag bakar och bakar  är här och i tisdags pyntade vi och klädde granen. Det har varit några riktigt kalla men soliga dagar. Igår morse när jag och Saga gick till solglimten var det runt tio minus men igår eftermiddag slog det om till gråväder igen. 
 

24 november.

Lördag. Jag hängde upp mina julgardiner vid matsalsbordet idag. Så nu har jag bytt i de fönster jag tänkt byta om inte något av barnen vill ha nya också. I eftermiddag gick jag Linnea och Saga ner till Ica för att köpa ingredienser till lussebullar där mötte vi Jonas om kört bil ner för att vi skulle lördagshandla. Sen gjorde vi lussebullar och medan de jäste tryckte vi ut pepparkakor. Ikväll har jag skjutsat Hampus till en kompis och sett på så mycket bättre på tv och gråtit en skvätt när de tolkade sången om den gamla damen som skulle ha kalas men ingen kom. Snyft så sorgligt. Imorgon hoppas jag på en lugn skön dag innan jag ska iväg till jobbet.  Typ bara tvätta lite och kanske få iväg en beställning av almanackan jag gör varje år med bilder av barnen.
 
 

21 november.

Ikväll gjorde vi årets första knäck jag, Linnea och Saga. Men tröttmössan jag glömde lägga i smöret som ska röras ner när knäcken kokat klart. Fast jag vet inte om det blev nån större skillnad. Googlade lite och smöret verkar mest vara till för att knäcken ska bli glansig och fin. Nästa gång glömmer jag inte det. För det lär ju bli ett par omgångar till innan jul.
 
 
RSS 2.0