Mellandagar.

 
I torsdags kväll jobbade jag igen efter över en vecka hemma. Så det blev ett litet avbrott i ledigheten. Men det gjorde inget för jag tycker det är så skönt att veta att man är ledig dagen därpå. Och timmarna på jobbet gick som vanligt väldigt fort och mötena med de äldre är så fina. 
 
Igår åkte vi in en vända till stan allihop utom Sofie. Linnea som hade fått presentkort på grand av både morfar och Pauls familj var sugen på att handla kläder. Hon fick annars tre tröjor i julklapp men nu hade hon sett ett par byxor hon ville ha. Leksaker är inte längre är så aktuella. Men slajm funkar än. Och så ville hon ha walkie talkie så det fick hon av oss plus lite andra spionsaker. Annars var det mest kläder och saker från body shop som stod på listan över önskningar i jul. Själva ger vi inte presentkort till våra egna barn men tycker det är en smart julklapp. Lovisa som inte ville ha något annat i år än att färga håret fick dock ett presentkort på det. Fast lite paket fick hon såklart också. 
 
Idag tog vi sovmorgon igen. Fast inte Jonas och Linnea som åkte på Bengt Klang cup. Sen har vi haft en lugn dag. Jag och Saga var ute länge i eftermiddag. Så skönt. Önskar att de här lediga dagarna aldrig ska ta slut. Vill inte till tråkiga tunga mörka januari. 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0