En helg full av rörelse.

 
Det blev en helg full av idrottande. Ja i alla fall för mellanbarnen, vi andra har inte rört på oss riktigt lika mycket som dem. Igår stod vi i publiken under de fem timmar sonens fotbollscup pågick. (Alla utom äldsta dottern som tyckte att det var onödigt att stiga upp när man var ledig). Vi fick en trevlig dag trots att vädergudarna inte riktigt hade tagit min solskensdans på fullt allvar. Killarna kämpade på bra men motståndet var ofta ännu bättre. Småtjejerna ville mest fika och handla godis tills de upptäckte en grej de tyckte var otroligt kul, det gick ut på att kasta bollen mitt i prick på en tavla. Där blev de kvar och kastade om och om igen. Den lilla, som fick specialregler, hon var helt eld och lågor varje gång hon lyckades träffa hålen:)
 
 
 
Idag har det varit mellantjejens tur att stå för idrottandet, i eftermiddag bjöd gymnastikföreningen in till en häftig våruppvisning , där gymnaster i olika åldrar och storlekar visade upp en del av vad de lärt sig under våren. Efter gympan var det dax att fara direkt till simningen, idag skulle de delvis simma klädsim och efter denna gången  var min blivande åttaåring stolt ägare till "guldhajen".
 
Nu ikväll blev det äntligen tid även för mig att röra lite på benen så jag tog med mig äldsta dottern för en promenad i spåret. En härlig kväll att vara ute och gå i tillsammans med ett underbart sällskap.♥
 
Jennifer
2013-04-28 @ 23:08:40
URL: http://wwwmittlivsomjag.blogspot.com

Härligt med en helg fylld av idrott :). Fotbollscuper är ju så roligt, men tyvärr uppskattas de inte så mycket av småttingarna.

Härliga bilder! Kram Jennifer

Svar: Ja visst är det kul med fotbollscuper. Men jag håller med om att de små ofta lessnar ganska snabbt. Men de tycker i alla fall det är roligare på utomhuscuper än inomhus, och det gör jag med:)
jagochminafina.blogg.se

Linda
2013-04-29 @ 21:35:15
URL: http://www.himmelsblaaogon.blogg.se

Vad kul med idrottshelg, fastän vädret var kasst! Jag har då tittar efter vitsippor, men inte hittat några, bara sett i dikeskanten på väg till jobbet. Hoppas på en första Maj med mycket sol så att man kan fika ute och leta vitsippor då :)

Svar: Jo nu börjar vitsipporna dyka upp lite är och var, men än har jag inte sett några hav av dem, men det kommer nog:) Blir så glad av dem!
jagochminafina.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0