Maj 2017

Vilken månad der blev. En månad som innehöll allt både vädermässigt och känslomässigt. I år spelade hon verkligen ut hela mitt känsloregister. De som känner mig vet att för mig är maj mer en religion än en månad. Maj är min eviga kärlek och den månad jag går och drömmer om genom året. I år höll den på att förstöras pga mitt tråkiga MA jag fick bekräftat den 2e maj.( Om det har jag skrivit ett långt inlägg jag kanske postar en annan gång. ) Nånstans här fick våren ett bakslag. Jag vet att det pratades om snö. Jag minns inte säkert om det blev nån snö. Men jag tror det. Snö, hagel, regn och kyla tror jag bestämt att det var då till en början av maj. Jag vet inte säkert för jag mådde inte så bra då. Men jag minns att jag tänkte när andra klagade på vädret att detta passar min sinnesstämning bra.
 
Den 8 e fick jag göra om min behandling (som jag gjorde veckan innan) för mitt MA satt fortfarande kvar. Denna gång lyckades det och efter det kände jag hur jag började bli mig själv igen. Jag hade varit arg ledsen trött rädd besviken och hatat. Men sakteligen vände allt. Snart var jag glad igen. Lycklig. Och allt som hände i naturen gjorde mig euforisk och förälskad. Det blev värmebölja och vi grillade och drack rosé . Vi gick på picknickar. Och tog promenader på landet. Världen doftade hägg och syren. Och allt var så jävla vackert. Vi satt ute till sent om kvällen på altanen. Jag var förälskad i maj. I livet och min make. Tack fina fina maj för allt du gav. Hoppas vi ses nästa år igen!
 
 
Sabina, mamma till 3
2017-06-03 @ 00:38:52
URL: http://saabiina.blogg.se

Hej, har precis hittat hit. Måste få fråga, vad är MA?

Svar: Har skrivit ett långt inlägg om det. Du hittar länk dit från blogg.se startsida. Rubriken heter Mina missfall var inte som på film.
jagochminafina.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0