Göteborg.

Vi gjorde en liten semestertripp till Göteborg från måndag till onsdag. Vi tog tåget från Alvesta i måndags förmiddag och vid 15 tiden checkade vi in på Scandic Crown i Göteborg. 
 
Min lilla reskompis tyckte det var spännande att åka tåg och höll humöret uppe hela resan. ( Det var tråkigare att åka hem).
 
Vi samlar ihop oss på entréplan för att gå ut en liten vända på stan. Sofie skulle besöka en butik och vi andra hängde på. 
 
Liten i stora staden men trygg mellan storasyskonen. 
 
Tillbaka på rummet för att fixa till oss för en middag på hotellets restaurang. Vi bokade ett bord till kl 19.
 
 De tre yngsta åt barnbuffe. Jag och Hampus cesarssllad med räkor. Och Jonas och Sofie räkmacka. Alla tyckte maten var jättegod.
 
Obligatoriska kvällshimmelvyn från rummet. 
 
 Sen gick vi ner i baren och drack drinkar. Cola, Jordgubbsdröm och Gulafaran till barnen. En GT till Jonas och jag som skulle haft en Mojito om inte ingredienserna var slut tog en kvällens drink.
 
Tisdag. En lång het dag med långa köer på Liseberg. Hampus och Lovisa som åker lite mer än oss andra gick själva det mesta av dagen. Och vi andra höll ihop vid de yngre barnens attraktioner. 
 
Frukost onsdag morgon.
 
När vi checkat ut gick vi på stan. Shoppade lite. Åt glass, drack kaffe, de små åt på Mc Donalds och vi andra lunchade i Saluhallen. Och klockan 18 gick tåget hem.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0